22 липня «Кристал» зіграє з «Реал Фармою» у матчі 1/32 Кубка України

6 Липня 2015 17:11
fckristal.com

fckristal.com

Днями відбулось жеребкування матчів першої і другої ліги сезону 2015/2016.

У конференц-залі Будинку футболу відбулась процедура жеребкування Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів Професіональної футбольної ліги сезону 2015/16, а також попереднього етапу Кубку України сезону 2015/16. Про це повідомляє офіційний сайт ПФЛ.

На початку заходу до присутніх звернулись президент ПФЛ Сергій Макаров та співголова Комітету професіонального футболу ФФУ Віктор Дердо. Після цього керування процедурою жеребкування взяв на себе начальник відділу організації та проведення змагань ПФЛ Євген Мороз.

Витягував кульки з номерами член Виконкому ФФУ Артем Франков. Спочатку був сформований календар чемпіонату серед команд клубів першої ліги, потім пройшло жеребкування попереднього етапу Кубку України сезону 2015/16, а насамкінець клуби другої ліги дізналися своїх суперників у кожному з 26-ти турів чемпіонату.

За підсумками жеребкування херсонський «Кристал» розпочне новий сезон 22 липня. Цього дня, в рамках 1/32 Кубка України, команда Сергія Шевцова зіграє на виїзді із одеською «Реал Фармою». А 26 липня відбудеться перший тур нового чемпіонату, в якому херсонці прийматимуть на своєму полі чернівецьку «Буковину».

1-й тур другої ліги (26 липня):

«Мир» Горностаївка – «Інгулець» Петрово

«Барса» Суми – «Арсенал» Київ

«Кремень» Кременчук – «Енергія» Нова Каховка

«Колос» Ковалівка – «Арсенал» Біла Церква

«Кристал» Херсон – «Буковина» Чернівці

«Реал Фарма» Одеса – «Нікополь-НПГУ» Нікополь

«Скала» Стрий – «Верес» Рівне