Співпраця львівських та херсонських активістів – все тільки починається!

4 Липня 2015 14:31
socioprostir.org.ua

socioprostir.org.ua

Минулого тижня, з 23 до 25 червня, відбувся довгоочікуваний візит львівських колег до Херсонської молодіжної організації «Нова генерація». Програма була насиченою – громадські активісти з Львівської області відвідали і Фонд громади м.Херсона «Захист», і обласну організацію Комітет виборців України, і Червонопромінський сільський благодійний фонд «Еллада», який є одним з переможців конкурсу мікрогрантів, організованого МО «Нова генерація». Львів’яни дізналися про діяльність Інформаційного Ресурсного Центру «Правовий Простір» та ХОБФ «Об’єднання».

Дівчат та хлопців з львівських громадських організацій цікавило все – як працюють наші громадські організації, за чиєю допомогою впроваджуються проекти, як будується партнерство між громадськістю, владою та ЗМІ, які перспективи подальшого розвитку громадянського суспільства на Херсонщині.

Крім робочих зустрічей, увечері гості мали ознайомитися з історією міста Херсон за допомогою екскурсоводів Центру туризму та пригод.

Наступного місяця херсонські та миколаївські активісти поїдуть до м.Львова дивитися досвід локальних громадських об’єднань. І немає ніяких сумнівів у подальшій співпраці трьох регіонів України у розбудові нового суспільства активних громадян.

socioprostir.org.ua

socioprostir.org.ua

socioprostir.org.ua

socioprostir.org.ua

Навчальний візит став можливим завдяки проекту «Локальні НГО для розвитку громад», який фінансується Національним фондом підтримки демократії США (NED) та впроваджується ХМО «Нова генерація» з жовтня 2014 року.

Джерело: socioprostir.org.ua