В Херсоні обговорять реформу системи надання адміністративних послуг

1 Липня 2015 10:11
news.vnikolaeve.info

news.vnikolaeve.info

3 липня 2015 року в м. Херсоні відбудеться семінар “Використання ефективних підходів та інструментів в реалізації реформи системи надання адміністративних послуг на місцевому рівні”, участь в якому візьмуть керівники районних державних адміністрацій Херсонської області.

Семінар проводиться громадською молодіжною організацією “Нова генерація” спільно з департаментом економічного розвитку та торгівлі Херсонської ОДА та Херсонським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади в рамках проекту «Посилення спроможності місцевих ОГС в Миколаївській та Херсонській областях». Проект впроваджується молодіжною організацією «Нова генерація» у партнерстві з «Центром сприяння громадянській участі» та «Інститутом аналізу політики та стратегій» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

В семінарі візьмуть участь експерти в сфері системи надання адміністративних послуг з Миколаївської та Волинської областей. Так, програмою семінару передбачені доповіді щодо вимог створення дієвого та ефективного центру надання адміністративних послуг та застосування інформаційних технологій у роботі ЦНАПів від Роман Матвійчука, заступника керівника апарату Волинької ОДА та Сергія Аверкова, голови ГО “Агентство економічного розвитку” з м. Вознесеньска, Миколаївської області.

Дата: 3 липня 2015р., 10.00 – 15.00

Місце проведення: м Херсон, пл. Свободи 1, Херсонський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади

У разі виникнення будь-яких запитань щодо проведення заходу, Ви можете звернутись до керівника проекту, Оксани Глєбушкіної за телефоном 050 257 09 44 або надіславши лист на електронну адресу newgener93@gmail.com

Джерело: socioprostir.org.ua