Газета “День” анонсує книжкову новинку, яку вже можна замовити зі знижкою

1 Липня 2015 21:20

2«День» оголошує попереднє замовлення на свою нову книжку «Повернення в Царгород». Першим покупцям — бонуси…

Ми продовжуємо свій багаторічний безпрецедентний книжковий проект – «Бібліотека газети «День», який давно називають «додатком до українського паспорта».

Отже, до вшанування 1000-ліття правління Ярослава Мудрого ми присвятили книгу, назву якій дала головний редактор — «Повернення в Царгород».

Поділимось деякими секретами. Новинка розповість не лише про постать Ярослава, а й про захопливі і невідомі сторінки нашої історії того періоду. Видання вийде під загальною редакцією Лариси Івшиної, підготовлене у співдружності провідних авторів «Дня» — істориків та філософів, літературознавців, зокрема Ігоря Сюндюкова, Володимира Рички, Дмитра Степовика, Петра Кралюка, Володимира Панченка та ін. «Книга «Повернення в Царгород» суттєво зміцнить українську суб’єктність. А це саме те, що нам зараз потрібно найбільше», — говорить Лариса Івшина.

«Тут на нас чекає розкриття багатьох таємниць, наслідки багаторічної праці істориків у архівах». 

«Не забуваймо про значення історичної пам’яті. Історія була й залишається полем битви, часом доволі жорсткої. І щоб перемогти у цій битві — її, історію, треба добре знати. Отоді ми матимемо шанси на перемогу», — говорить Володимир Панченко.

Друзі, всі разом чекаємо 11 вересня. У Львові на Форумі видавців головний редактор «Дня» вже традиційно представить нові напрацювання нашої творчої команди.

А поки що всі щирі поціновувачі «Дня» можуть робити попереднє замовлення на книгу «Повернення в Царгород». Сплативши необхідні авансові 50 гривень, ви отримаєте промо-код електронною поштою або Укпоштою, після пред’явлення якого зможете придбати книгу значно дешевше, ніж вона коштуватиме в магазинах, а понад те — вас очікує участь у розіграші!

Як замовляти? Маєте 5 способів:

1) Замовте книгу «Повернення в Царгород» прямо зараз на цій сторінці;

2) телефонуйте у відділ реалізації «Дня» за номером (044) 303 96 23. Менеджер зі збуту книг Наталія Лутова зареєструє вас і оформить замовлення;

3) пишіть нам на електронну адресу. Ми надішлемо вам лист із необхідними реквізитами;

4) пишіть нам звичайний лист зі своїми контактами на адресу 03115, Київ, проспект Перемоги, 121 д, для відділу реалізації;

5) приходьте до редакції (адреса — вище) у відділ реалізації, кабінет 2.6, і оформляйте замовлення на місці!

Позбавляймося інертності, друзі! Приєднуйтеся до кола читачів!