В Херсоні розпочато реалізацію проекту «Зелена школа»

30 Червня 2015 14:50
city.kherson.ua

city.kherson.ua

Починається реалізація проекту «Пілотний модуль «Зелена школа» на базі загальноосвітньої школи №21, що в Антонівці, обраного представництвом Північної екологічної Фінансової корпорації (НЕФКО) в Україні для надання фінансування та технічної підтримки в рамках програми «Фонд «Північна ініціатива гуманітарної підтримки та енергоефективності (Україна) – Збірні переносні будинки для соціальної інфраструктури в Україні». За даною програмою передбачається надання окремого фінансування Урядом Фінляндії проекту для спорудження нового збірного та транспортабельного будинку соціальної інфраструктури (школа).

Організаційні питання та покрокові заходи опрацьовують керівники виконавчих органів Херсонської міської ради. Вирішуються першочергові питання підготовки за участі Антонівської селищної ради необхідної містобудівної документації, демонтажу застарілих конструкцій та підготовки будівельного майданчика на території школи, оформлення та прийняття вантажу з будівельними матеріалами, вузлами, деталями тощо.

За рішенням Херсонської міської ради, з міського бюджету передбачено 1 млн. 191 тис. грн. на реконструкцію загальноосвітньої школи №21.