Херсонці збирають книжки для Лисичанської дитячої бібліотеки

25 Червня 2015 11:12
facebook.com

facebook.com

Херсонська міська молодіжна громадська організація «Вільне місто», Херсонський осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації «ФРІ», Центр соціального служіння «Милосердя», Центр туризма и приключений «ХЕРСON» та Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді міста Херсона об’єднались заради розвитку та підтримки культурного життя звільнених від окупації населених пунктів Східної України. Наша мета – допомогти мешканцям зруйнованих і пограбованих ворогом населених пунктів відновити культурний потенціал.

Перші маленькі звіти

Перші маленькі звіти

Організатори акції «Букініст – Booking East» звертаються з проханням до усіх небайдужих зібрати книжки для дітей та юнацтва міста Лисичанськ. Для того, щоб місто відновилось після військових дій, ми маємо дбати про підростаюче покоління, а основою будь-якого виховання є читання.

Місця збору книжок:
1. Міський гуманітарний центр по роботі з внутрішньо переміщеними особами (вул. 295-ї Стрілецької дивізії, 6/9): 9.00 – 16.00
2. Храм Покрови Пресвятої Богородиці (вул. Патона, 8а): 8.00 – 16.00.
3. Центр туризма и приключений (вул. Суворова 8): 10.00 – 18.00

Можливий прийом книжок поза вказаними часовими рамками, а також прийом з інших населених пунктів «Новою поштою» та прийом пожертв у грошовій формі із подальшим витрачанням на придбання нових книжок у книгарнях. Із зазначених та інших питань щодо акції звертатись до координатора акції Євгенії Вірлич.

Ми маємо дбати про підростаюче покоління, а основою будь-якого виховання є читання

Ми маємо дбати про підростаюче покоління, а основою будь-якого виховання є читання

Звіти про надані книги та благодійників – у цій зустрічі та офіційній сторінці ХММГО “Вільне місто” у facebook.

Координатор акції та контактна особа – Євгенія Вірлич: 050-594-30-65

E-mail: vilnemisto@i.ua

Збір триває до 18 липня 2015 року.

Довідково.

Дитяча бібліотека міста Лисичанськ Донецької області постраждала під час окупації 2014 року. Дирекція бібліотеки прифронтового міста відправила три тисячі листів по всьому світу з проханням допомогти поповнити книжковий фонд: http://tsn.ua/…/lisichanska-dityacha-biblioteka-vidpravila-….

Напевне у кожного знайдеться цікава книжка, яка вже не потрібна Вам, але стане в нагоді дітям прифронтового Лисичанська. Ми звертаємось до Вас із проханням поділитись добром – хорошою книжкою – із дітками, які зазнали важкої психологічної травми: обстрілів та терористичної навали. Якщо сьогодні ми допоможемо їм, завтра жоден ворог не посягне на цілісність України. Дирекція бібліотеки радо приймає як нові книжки, так і ті, що вже прочитали.