Херсонська «Дніпрянка» – шестиразовий чемпіон України з пляжного гандболу

23 Червня 2015 10:58

ІХ чемпіонат України з пляжного гандболу, що приймали Черкаси, не порадував великою кількістю команд. Не змогла взяти участь, зокрема, команда Києва, більшість гравців якої тільки повернулися із Польщі, де успішно провалили плей-офф до чемпіонату світу з класичного гандболу.

fakti.ks.ua

fakti.ks.ua

Відтак без киянок у херсонок особливих конкурентів і не було. Вигравши змагання за коловою системою «Дніпрянка» вийшла до півфіналу, де переграла збірну Сумської області – 2:0. До речі, в іншому півфіналі зійшлися команди Одещини та Херсонщини (друга херсонська команда під керівництвом Лариси Косенко та Катерини Кандибей). Матч закінчився з нічийним рахунком 1:1, а в серії булітів більше пошастило нашим дівчатам. Таким чином у фіналі зустрілися дві херсонські команди, де перемогу святкували гравці «Дніпрянки» (тренери Михайло та Борис Милославські).

Для нашої команди це вже шостий титул чемпіонок! Додамо, що семеро наших дівчат залишилися на зборах в Черкасах, де будуть вести підготовку до чемпіонату Європи з пляжного гандболу, що невдовзі пройде в Іспанії.