У Херсоні відбувся щорічний фестиваль «кРок у майбутнє»

19 Червня 2015 19:50

Вчора у Херсоні був справжній вечір європейської рок-музики. Мова йде про відомий не тільки в Україні, але й за її межами Міжнародний рок-фестиваль «кРок у майбутнє». Цього року організатори, спонсори фестивалю та міська влада вирішили провести концерт в один день і вписати його в програму ІІ Балтійського-Чорноморсько економічного форуму. Концерт став приємним бонусом для херсонців та гостей на завершення роботи Форуму в Херсоні. Варто відзначити, що рок-фестиваль проходив у нашому місті вже всьоме і як завжди зібрав кількатисячну аудиторію шанувальників важкої музики.

Engel зі Швеції

Engel зі Швеції

Дійство цього року сприймалося по-особливому. Україна  переживає важкі часи.  Тому гасло цьогорічного фестивалю “Херсонщина – територія миру та єдності”, яке було доручено оголосити відомим рок-музикантам із різних країн, виглядало без пафосу.

Херсонців привітав та побажав гарного вечора міський голова Володимир Миколаєнко

Херсонців привітав та побажав гарного вечора міський голова Володимир Миколаєнко

Серед учасників були українські гурти Defiant (Запоріжжя), Maria Brown (Херсон), Infinite Tales (Київ), W. Angel’s Conquest (Харьків), два італійські колективи Figure of Six та Mandragora Scream, фінський гурт Devil I Know, відомі шведські музиканти з гурту Engel. На жаль, в останній момент до Херсона не зміг приїхати угорський гурт Insane. Кожен колектив подарував фанам рок-музики пів години виступу, а шведи як хедлайнери фесту відіграли цілу годину, заряджаючи присутніх шаленою енергетикою важкої музики.

Engel зі Швеції

Engel зі Швеції

Загалом фестиваль пройшов без ексцесів, всі присутні залишились задоволені високою якістю цьогорічного «кРоку» і вже з нетерпінням чекають наступного.

Тарас Букрєєв, “Рідна Херсонщина”

Фото Івана Антипенка