Херсон готується зустрічати партнерів

16 Червня 2015 08:55
city.kherson.ua

city.kherson.ua

18 червня, у день підписання Указу про заснування міста, Херсон прийматиме учасників ІІ Балтійсько-Чорноморського економічного форуму: представників Посольств та Консульств, міст-побратимів, бізнес-кіл, міжнародних організацій з Латвії, Литви, Чехії, Словакії, Хорватії, Болгарії, КНР та інших країн.

Згідно з програмою форуму, працюватимуть 5 секцій: «Розвиток транспортно-логістичного комплексу» (на базі ТОВ «Група компаній «Содружество», вул. Петренка, 18, 8-й поверх), «Енергозбереження як визначальний фактор розвитку економіки» (великий зал будівлі міської ради), «Екологічна безпека як умова переходу до збалансованого розвитку» (ТОВ «Група компаній «Содружество», вул. Петренка, 18, 1-й поверх), «Розвиток туристично-рекреаційного комплексу» (на базі туркомплексу «Фрегат»), «Адаптація тимчасових переселенців» (у міському центрі зайнятості).

Крім презентації та обговорення цікавих проектів, інноваційних пропозицій, учасники ІІ Балтійсько-Чорноморського економічного форуму відвідають виставку мистецтв художників країн Балтії у художньому музеї ім. О.Шовкуненка.

Фінальним акордом стане VII Міжнародний фестиваль «кРок у майбутнє», що проходитиме на набережній парку Слави з 17.00. До Херсона завітають гурти зі Швеції, Італії, Фінляндії, Угорщини та представники українського power metal.