Херсон виграв грант на добудову корпусу школи №21

10 Червня 2015 06:33
city.kherson.ua

city.kherson.ua

Північною Екологічною Фінансовою корпорацією (НЕФКО) в Україні реалізується програма «Фонд «Північна ініціатива гуманітарної підтримки та енергоефективності (Україна) – Збірні переносні будинки для соціальної інфраструктури в Україні». За даною програмою передбачається надання окремого фінансування Урядом Фінляндії проекту для спорудження нового збірного та транспортабельного будинку соціальної інфраструктури (школа).

5 червня 2015 року Інвестиційним комітетом корпорації НЕФКО для реалізації обрано проект Херсонської міської ради «Пілотний модуль «Зелена школа» смт. Антонівка в м. Херсоні для надання фінансування та технічної підтримки для подальшої реалізації цієї програми. Групу управління цим проектом веде заступник міського голови Інна Трибух.

З метою обговорення подальшої реалізації проекту 9-11 червня 2015 р. м.Херсон відвідають представники корпорації НЕФКО Марія Міліміємі – інвестиційний менеджер НЕФКО, м. Хельсинки, Фінляндія, Юлія Шевчук – старший інвестиційний радник, керівник представництва НЕФКО в Україні, Мірко Соронен, Орев Ротла – менеджери проектів фінської компанії – консультанти.

В ході робочого візиту будуть проведені зустрічі з представниками міста з вирішення питань щодо впровадження проекту, надання необхідного співфінансування для забезпечення необхідного функціонування модульної будівлі, створення нових робочих місць у зв’язку зі спорудженням нової будівлі; з групою по впровадженню проекту для обговорення організаційних та технічних питань пов’язаних з реалізацією проекту; з керівництвом школи №21 смт.Антонівка. Гості відвідають школу та майданчик, передбачений для зведення модульної будівлі. З місцевого бюджету вже виділено 1,1 млн.грн. для співфінансування зазначеного проекту.