В чемпіонаті Херсона «Кристал-2» поступився «Текстильнику»

2 Червня 2015 07:23
fckristal.com

fckristal.com

Підопічні Олега Турського вперше втратили очки.

Після переможних п’яти турів, кристалівська молодь зазнала поразки у шостий ігровий день. Вже у першому таймі «Текстильник» двічі відзначився у воротах Чаклярова зі стандартів. На 2-й хвилині, після передачі з флангу наш захисник невдало зіграв головою і суперник скористався цим, забивши зблизька, а на 15-й хвилині, після удару нападника господарів зі стандарту, м’яч потрапив у поперечину, від неї у Чаклярова і влетів у ворота.

Такий агресивний початок дещо збив переможний настрій кристалівців. Молодь традиційно намагалася комбінувати, створювати гостроту біля воріт суперника. Але габаритні гравці «Текстильника» не давали особливо розбігтися підопічним Олега Турського. Лише на 45-й хвилині вдалося відвкитати один м’яч. Шевцов вийшов на ударну позицію з флангу, пробив, але воротар парирував. М’яч потрапив до Білова і той на добиванні завершив атаку взяттям воріт.

Після перерви «Кристал-2» мав кілька небезпечних моментів, проте не довів їх до логічного завершення. Суперник потужно оборонявся до фінального свитка і зберіг комфортний для себе рахунок.

«Текстильник» – «Кристал-2» – 2:1 (2:1)

25 травня, м. Херсон, 17.30

«Кристал-2»: Чакляров, Шпинда, Сальвай, Шешеня (Іванов), Таряник, Варушко (Чернов), Шевцов, Глоданюк (Чандароглов), Фетісов, Чукавін, Білов.

Тренер: Олег ТУРСЬКИЙ.

Голи: ? (2), ? (15) – Білов (45).

ФК «Кристал»