Херсонський “Кристал” поступився в Одесі

1 Червня 2015 14:24
fckristal.com

fckristal.com

Херсонці поступаються в Одесі і втрачають 5 місце в турнірній таблиці.

У 26 турі херсонський «Кристал» поступився одеській «Реал Фарма». Гра загалом видалася рівною, з багатьма гольовими моментами біля обох воріт, проте господарі краще скористалися своїми шансами.

Гостріше в нападі почав «Кристал». Двічі зі стандартних положень пробивав Цой, але спочатку господарів урятував Ширяєв, а в другому випадку наш капітан пробив вище воріт. «Реал Фарма» відповіла достойно. В одному зі стандартів, після навісу до штрафного майданчика херсонців, м’яч влучив у поперечину. А незабаром Касперович урятував свою команду після удару впритул від «четвірки» одеситів.

На 34-й хвилині «Реал Фарма» відкрила рахунок. Точний удар з лівого кута карної зони вдався Шестакову. У відповідь «Кристал» виконав ще один гострий штрафний, але удар Фатія кіпер господарів нейтралізував. Наприкінці тайму одесити могли збільшити перевагу, але їхньому нападнику не вистачило кількох сантиметрів, аби переправити м’яч у сітку після передачі з флангу.

Після перерви «Кристал» взявся тиснути на суперника, аби швидко зрівняти рахунок. Кілька хороших атак влаштували «зелено-біло-сині» і в одній з них досягли мети. Гливий пройшов кількох суперників на фланзі, зблизився з воротарем і віддав на Мартяна, який переправив м’яча до сітки – 1:1.

Та через кілька хвилин господарі отримали шанс вийти вперед. Сальвай сфолив у карному майданчику, отримав червону картку за фол останньої надії і залишив Касперовича у ближній дуелі з Новицький. Та наш воротар зіграв надійно і відбив удар з 11 метрів.

Переможний гол господарі забили не без допомоги херсонців. На 84-й хвилині гості помилилися в обороні, віддавши м’яча Нестеренкові, який знаходився прямо перед воротами. Не довго думаючи, він виконав хороший удар у верхній кут, куди не дотягнувся Касперович.

Після четвертої поспіль поразки «Кристал» опустився на 6 місце у турнірній таблиці, адже стрийська «Скала» перемогла у виїзному матчі «Кремінь» і перед останнім туром випереджає херсонців на 2 очки. Заключний матч сезону «Кристал» зіграє вдома, 3 червня, проти «Макіїввугілля».

Чемпіонат України

Друга ліга

26 тур

 «Реал Фарма» – «Кристал» – 2:1 (1:0).

30 травня, м. Одеса, стадіон «Іван», 17:00. Глядачів: 150  

Судді: А.Каленов (Львів), С.Дарійчук (Чернівці), А.Шевчук (Рівне), А.Лісаковскій (Одеса).

Спостерігач арбітражу: А. Олійник (Сімферополь).

«Реал Фарма»: Ширяєв, Балан, Новицький (Колода, 90), Дубина, Бабенцов, Бичков, Малюк, Нестеренко (Базан, 90+2), Степанишин (Злепко, 86), Н.Лиховидов (к) (М. Шестаков, 20), Фаюк (А.Лиховидов, 85)

Тренер: Владислав ЗУБКОВ.

«Кристал»: Касперович, Бічевой (Масюткін, 68), Сальвай, Дяченко, Таряник (Глоданюк, 77), Цой (к), Фатій, Білоусов (Михайленко, 62), Мартян, Гливий (Шешеня, 72), Барладим (Чукавін, 89).
Тренер: Сергій ШЕВЦОВ.

Голи: М.Шестаков (34), Нестеренко (84) – Мартян (57).

На 61 хвилині Новицький не реалізував пенальті.

Попередження: Нестеренко (21), Балан (40) – Бічевой (43).
Вилучення: Сальвай (59).

ФК «Кристал»