«Кристал-2» знову перемагає в чемпіонаті Херсона

16 Травня 2015 11:16

У черговому турі чемпіонату міста наша команда здолала «Транслойд»

fckristal.com

fckristal.com

У першому таймі кристалівці заволоділи ігровою перевагою з перших хвилин і швидко повели в рахунку. Вже на 10-й хвилині Білов зручно скотив на Варушка, і той точним ударом розстріляв ворота суперника.

«Транслойд» непогано виглядав у центрі поля, намагаючись відігратися. Але стрімкі атаки і контратаки нашої молоді не давали захисникам суперника почуватися комфортно. Ближче до завершення першої половини гри «Кристал-2» провів блискучу атаку лівим флангом. Потіжний накрутив кількох опонентів і прострілив уздовж воріт. На передачу відгукнувся Глоданюк, який в дотик переправив м’яча в «дев’ятку».

Після перерви рахунок швидко став ще крупнішим. На 52-й хвилині Фетісов зі своєї половини поля знайшов Чукавіна і наш нападник встиг завдати несильний, але точний удар мимо воротаря.

«Транслойд» не полишав надії відігратися, але необачно грав у захисті. Цим і скористалися швидкі нападники «Кристала-2». Спочатку Білов скористався помилкою воротаря на виході і перекинув того чудовим ударом на техніку. А у компенсований арбітром час крапку в матчі поставив Житарчук, який у схожому стилі переграв кіпера суперників.

У підсумку – переконливі 5:0 на користь «Кристала-2». Підопічні Олега Турського не збавляють оберти і здобувають уже четверту перемогу поспіль.

«Транслойд» – «Кристал-2» – 0:5 (0:2)

14 травня, стадіон «Петровець», 18.00

«Кристал-2»: Чакляров, Шпинда (Жуковець, 68), Михайленко, Чернов, Таряник, Варушко, Глоданюк (Житарчук, 65), Фетісов, Чандароглов (Чукавін, 41), Потужний, Білов.

Тренер: Олег ТУРСЬКИЙ.

Голи: Варушко (10), Глоданюк (35), Чукавін (52), Білов (80), Житарчук (90+3).