5 народних способів позбавлення від зубного болю

14 Травня 2015 22:28
jasmin.km.ua

jasmin.km.ua

Зубний біль – це для багатьох людей велика проблема, особливо для людей похилого віку. Або це може бути страхом для маленької дитини, яка тільки що пішла в школу.

І, наприклад, така ситуація, коли не маєш часу побігти до стоматолога та дізнатися чому він болить. Але є ще і народні методи для лікування зубів у себе вдома. Ось, наприклад:

  1. Сало

Сало повинно бути не солоне. Візьміть ніж та відріжте шматок сала, але щоб він був не гладкий та зміг накрити весь зуб. Міняти шматок сала потрібно багато раз на день, навіть можна кожні півгодини до заспокоєння зубного болю.

  1. Солона вода

Полощіть після видалення зуба ранку солоною водою. Треба розвести у склянці кип’яченої теплої води 1 столову ложку солі. Полощіть ваш зуб, але рекомендується солону воду не ковтати.

  1. Часник

Часник є ще одним засобом для уникнення зубного болю. Розчістіть зубок часнику, зробіть з куска кашку, нанесіть на ватний диск та покладіть у рот. Треба потримати вату на вашому хворому зубі хвилин 5-10, після цього просто прополощіть рот.

  1. Сира картопля

Для вгамування зубного болю може допомогти сира картопля. Потрібно відрізати маленький шматочок та покласти біля хворого зуба.

  1. Алкоголь

Спиртове полоскання також має можливість запобігання від зубного болю. Його треба тільки полоскати.

Яна Лінецька для “Рідної Херсонщини”. За джерелом http://radymo.com