В Херсоні провели фестиваль «Простір щасливого дитинства»

13 Травня 2015 13:50
city.kherson.ua

city.kherson.ua

Методичним кабінетом при управлінні освіти міської ради проведено перший (міський) етап фестивалю «Простір щасливого дитинства», у якому взяли участь 45 навчальних закладів міста, надавши 47 робіт.

Учасники фестивалю представили відеоролики,  в яких відображено основну ідею створених педагогічними та учнівськими колективами у цьому навчальному році соціальних проектів та шляхи їх реалізації.

У роботах відображено: турботу про ветеранів, людей похилого віку, сиріт, дітей з особливими потребами; вшанування пам’яті видатних особистостей рідного краю; активізацію роботи на створення екологічних програм; популяризацію народних традицій та звичаїв; популяризацію здорового способу життя серед різних верств населення; здатність заявляти про свою активну та позитивну позицію через ЗМІ та Інтернет тощо.

Кращими в номінаціях стали:

«Молодь зберігає пам’ять» – школа №14; «Молодь примножує народні традиції та звичаї» – школа №16, гімназія №3; «Молодь дбає про навколишнє середовище» – школа №26; «Молодь вміє мріяти і діяти» –  ФТЛ; «Молодь навчається милосердю» – школа №50, гімназія №6; «Молодь загартовує дух та тіло» – школи №34, 46; «Молодь в інформаційному просторі» – НВК №51, гімназія №20.

Матеріали переможців передано для участі у другому (обласному) етапі фестивалю.