Херсонський «Кристал» зіграє з «Черкаським Дніпром»

8 Травня 2015 15:36
fckristal.com

fckristal.com

11 травня о 18.00 херсонський «Кристал» зіграє поєдинок 23 туру чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги. Цього дня до нас завітає поточний лідер змагань – «Черкаський Дніпро».

Перед поєдинком «Кристал» знаходиться на 5 місці, маючи 33 очки. Гості очолюють турнірну таблицю з доробком у 50 очок.

У двох попередніх зустрічах чемпіонату – перевага на користь гостей. Завдяки голам Захаревича, Довбика і Батальського черкащани переграли «Кристал» на своєму полі у 4 турі з рахунком 3:1. За херсонців тоді відзначився капітан Сергій Цой.

У матчі-відповіді в Херсоні суперники зіграли внічию 1:1. На гол Батальського у гостей, «Кристал» відповів влучним ударом Барладима. Обидва м’ячі були забиті у другому таймі, а в першій половині гри черкащанин Фаворов не реалізував пенальті.

Найближчий матч має важливе значення для обох команд. «Черкаський Дніпро» веде боротьбу за чемпіонство з «Оболонню-Бровар». Розрив між суперниками наразі становить лише одне очко. А «Кристал», здобувши дві поспіль перемоги над «Арсеналом-Київщина» та «Енергією», налаштований продовжити боротьбу за четверту сходинку із «Реал Фармою».

ФК «Кристал» запрошує херсонців підтримати нашу команду у важливому поєдинку!

ФК «Кристал»