У херсонській школі пройшов Тиждень науки

6 Травня 2015 14:37
city.kherson.ua

city.kherson.ua

Урочисте відкриття тижня відбулось в актовій залі у вигляді святкового концерту, підготовленого учнівським парламентом для батьків, педагогів та учнів закладу.

Цього року в рамках Тижня науки пройшли дні математики, іноземних мов, природничих дисциплін, учнівського самоврядування. Кожен з тематичних днів проходив за окремим розкладом, обов’язковим елементом були видовищні заходи для учнів окремих паралелей 1 – 11 класів та їх батьків. Всього в предметних заходах взяло участь 1174 учні.

Протягом тижня в закладі відбулися й презентації шкільних методичних об’єднань де вчителі-предметники в оригінальній формі представляли свої методичні напрацювання.

Конкурс конспектів для педагогів закладу «Авторський урок – 2015», що проходив протягом тижня, мав на меті підвищення рівня методичної та психолого-педагогічної грамотності молодих учителів та поширення досягнень досвідчених колег.

Організована в закладі галерея «Школа успіху – 56» дала можливість учням НВК ближче познайомитись із тими вихованцями (участь взяло 168 учнів), які систематично посідають призові місця в олімпіадах, наукових конкурсах та спортивних змаганнях.

Конкурс-захист творчих робіт учнів 7 – 8 гімназійних класів, який проходив впродовж тижня,  мав на меті виявити потенційних учасників МАН, а також творчо обдарованих дітей, готових до участі в художньо-естетичних секціях та гуртках.

Закриття тижня відбулося в актовій залі закладу із запрошенням батьків. Були нагородженні переможці та найбільш активні учасники проведених заходів.