В Херсоні відбулася дитяча екологічна конференції «Від екологічних знань – до дій»

5 Травня 2015 15:40
city.kherson.ua

city.kherson.ua

На базі школи №27  відбулась  міська дитяча екологічна конференції  «Від екологічних знань – до  дій», в якій взяли участь понад 150  школярів загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Під час проведення конференції розглянуті питання щодо результативності освітніх закладів міста в міських, обласних та всеукраїнських конкурсах, акціях еколого-натуралістичного напряму, організації експериментально-дослідницької діяльності з обдарованими учнями.  Досвід роботи щодо організації внутрішнього та зовнішнього озеленення навчальних закладів представили учні та педагоги  освітніх закладів № 20, 27, 48.

До 40-річчя Херсонського центру дитячої та юнацької творчості – закладу, який є  координатором роботи з екологічного напряму позашкільної освіти, започатковано акцію «Закладання клумби «Дружби». Делегації від кожного навчального закладу перед початком конференції  надали  квіти для висадки (всього понад 80). За час проведення конференції учні та працівники школи №27 створили чудову клумбу, яка стала окрасою  та символом  конференції.

Наприкінці заходу відбулося нагородження переможців конкурсів та акцій  екологічного напряму та вручення свідоцтв про закінчення позашкільного закладу випускникам еколого-натуралістичного напряму ХЦДЮТ.

Завершилась  конференція виконанням  всіма учасниками екологічного гімну.