«Головне, щоб ми прогресували», – нападник херсонського «Кристала»

30 Квітня 2015 09:59
fckristal.com

fckristal.com

З нагоди сотого матчу за рідний клуб, ми поспілкувалися з нападником «Кристала» Андрієм Барладимом.

Поєдинок 20 туру проти донецького «Шахтаря-3» став ювілейним для вихованця і діючого нападника «Кристала» Андрія Барладима. У футболці рідного клубу він провів 100 матчів. З такого приводу ми поставили Андрію кілька питань про його виступи за херсонську команду.

– Сто матчів у футболці «Кристала» – це мало чи багато? Що це для тебе взагалі значить?

– Це приємно провести стільки матчів за рідний клуб. Я не задумувався про статистику, але вже виходить так багато. Та головне не кількість, а якість, яку я приношу команді. Якщо вона є ­– це добре, якщо ні, треба більше старатись.

– Можеш пригадати найкращий матч із цієї сотні?

– Думаю, це матч із ФК «Тернопіль» в минулому сезоні, коли ми виграли 1:0 вдома. Тоді на останніх хвилинах Артем Сітало заробив пенальті а Роман Ленський його реалізував. Хороший і напружений вийшов поєдинок, віддали багато сил і емоцій.

– А в якому б вирішальному матчі за Кристал ти хотів зіграти?

– Так як ми поки в другій лізі, то хотілося б зіграти кубковий матч із командою Прем’єр ліги. В цьому сезоні не вийшло. Будемо наступного року працювати, щоб добратися вище.

– Як ти оцінюєш старт Кристала у весняній частині сезону? Як думаєш, що завадило зіграти краще зі «Скалою» і «Енергією»?

– Я вважаю, старт вийшов не найкращим, ми могли здобути більше очок. В тих матчах десь не вистачило фарту, десь взаємодії між нашими гравцями, адже в команді багато новачків. Але нічого страшного не сталося, будемо далі грати і добиватися позитивного результату. Головне, щоб ми прогресували, а не зациклювалися на тих невдачах.

– Як би ти хотів завершити цей сезон в плані командного і особистого досягнення?

– Чесно кажучи, складно буде боротися за перше і друге місце, це вже зрозуміло. Але думаю, що за третє-четверте ще зможемо «зачепитись», якщо серйозно підійдемо до кожного матчу і не матимемо кадрових проблем.

ФК «Кристал»