Сьогодні в Херсоні відбудеться унікальний семінар

28 Квітня 2015 06:10
intvua.com

intvua.com

Сьогодні, 28 квітня 2015 року. з 11:00 до 14:00 відбудеться унікальний семінар на тему: «Цифрові можливості Google для ефективного розвитку бізнесу». Місце проведення: м. Херсон, просп. Ушакова, 2, конференц-зала готелю Фрегат.

Семінар буде проводитись в рамках програми «Цифрове перетворення Херсонської області», яка реалізується компанією «Google Україна», Херсонським обласним благодійним фондом «Об’єднання» за підтримки Херсонської обласної державної адміністрації, Херсонської міської ради.

Цей семінар є інноваційним для Херсонської області і розвиває особисту цифрову грамотність учасників, навчає використанню цифрових технології в бізнесі, дозволяє долучитись до творчого процесу цифрового перетворення Херсонської області та створює сприятливі умови партнерства та взаємодії громадського, державного та комерційного секторів. 

Окрім теоретичної інформації про ефективну рекламу в інтернеті, особливості технологій від «Google» учасники отримають практичні навички у роботі з Google Anlytics для аналізу статистики для покращення сайту, Google AdWords для ефективної реклами в інтернеті, а також дізнаються як зробити сайт більш видимим в пошуковому сервісі Google за допомогою Google Webmaster Tools.

Умови участі у семінарі:

1) Участь безкоштовна.

2) Потрібна реєстрація до 17.00, 24 квітня 2015 року. Необхідно заповнити анкету:  http://bit.ly/KsBiz або надіслати листа на електронну пошту: office@fundunion.org 

зазначивши: ПІБ, назву Вашого підприємства (організації, фірми), контактний телефон.

Контакти для довідок:

  • +380509884726 (Анастасія Гришко, керівник напрямку ІКТ Фонду «Обєднання»)
  • +380999428115 (Юрій Антощук, голова Фонду «Обєднання»)
  • office@fundunion.org