Херсонський «Кристал» переміг «Шахтар-3»

26 Квітня 2015 17:10
fckristal.com

fckristal.com

У 20-му турі херсонський «Кристал» здобув виїзну перемогу над «Шахтарем-3»

Команда Сергія Шевцова вибрала вдалу тактику протидії супернику і змусила «гірників» грати у незручний для них футбол. У першому таймі суперники обмінялися кількома гострими атаками. У гостей хороший момент був у Козаченка. А донеччани небезпечно атакували з флангу та пробивали здалеку. В обох випадках надійно зіграв Касперович. На правах господарів «Шахтар-3» намагався тиснути на херсонців, але гості успішно діяли в обороні і відповідали небезпечними контратаками.

Після перерви гра протікала в схожому руслі. При нагоді, команди йшли в атаку, не закривалися в захисті. Наступальний футбол притаманний обом суперникам, але в цьому поєдинку успішнішим був «Кристал». Гості використали дві хороші нагоди для взяття воріт «гірників». На 74-й хвилині Козаченко скористався хорошим пасом Овчиннікова і головою переправив м’яча до воріт Ставицького. За десять хвилин захисник господарів помилився у власному штрафному майданчику і зіграв рукою. Ленський впевнено пробив з «точки».

«Кристал» здобуває другу перемогу у весняній частині чемпіонату і набирає 27 очок. Наступний матч херсонці зіграють удома проти «Арсеналу-Київщина». Матч відбудеться 30 квітня.

Чемпіонат України

Друга ліга

20 тур

 «Шахтар-3» – «Кристал» – 0:2 (0:0).

18 квітня, с. Копили, НТБ «Полтава», 13:00. Темп.: +17. Глядачів: 100.  

Судді: Москаленко О.В. (Київ); асистенти − Яковлев Є.Ю. (Київ), Кислюк В.О. (Київська обл.), четвертий арбітр − Сердюк Д.О. (Полтава)

Спостерігач арбітражу: Александренко В. В. (Вінниця).

«Кристал»: Касперович, Бічевой, Масюткін, Дяченко, Овчинніков, Ленський (Михайленко, 90+3), Фатій, Білоусов, Козаченко (Барладим, 77), Мартян, Гливий (Глоданюк, 85).

Запасні: Чакляров, Таряник, Сальвай, Чукавін.  

Тренер: Сергій ШЕВЦОВ.

«Шахтар-3»: Ставицький, Череда, Віксич, Аксьонов, Стефлюк, Кольцов, Іванов (Б. Коваленко, 72), Янко (Садоха, 71), Акулінін (Капелян, 81) Ковалець, Олійник (Костенко, 46).

Тренер: Валерій РУДАКОВ.

Голи: Козаченко (74), Ленський (84 – пен.).

Попередження: Череда (62) – Мартян (50), Масюткін (63).

Прес-служба ФК «Кристал»