Херсонські міліціонери змагалися у прикладній стрільбі

18 Квітня 2015 14:40

У змаганнях взяли участь 59 кращих спортсменів-правоохоронців з усієї області. За призові місця змагалися працівники районних відділів міліціїгалузевих служб та стройових підрозділів УМВС.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Учасники чемпіонату з прикладної стрільби виконували спортивні вправи з автомату Калашнікова та пістолету Макарова. Переможці визначалися як у командних, так і особистих заліках.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

За підсумками змагань перше командне місце зайняла команда батальйону патрульної служби особливого призначення «Херсон», другою була команда Управління кадрового забезпечення УМВС, Команда спеціальної роти судової міліції «Грифон» зійшла на третю сходинку п’єдесталу.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

У особистому заліку у вправі з пістолету Макарова перше місце зайняв Євген Смирнов з батальйону патрульної служби особливого призначення «Херсон». Друге місце посів Віталій Степанов з Управління Кадрового забезпечення УМВС. Віталій Пергат з Бериславського районного відділу міліції посів третє місце. Серед учасників, які виконували вправу з автомата Калашнікова І першим був Микола Іващенко з батальйону патрульної служби особливого призначення «Херсон». Друге місце посів Сергій Кудря з Управління Кадрового забезпечення УМВС. Третю сходинку п’єдесталу зайняв представник спеціальної роти судової міліції «Грифон» Володимир Бірюк. Всім переможцям і призерам турніру були вручені кубки, медалі, грамоти, дипломи та цінні подарунки.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua