У Херсоні «Битва талантів» вшосте збирає найкращих

2 Квітня 2015 05:22
city.kherson.ua

city.kherson.ua

«Це було круто, здорово, незабутнє», – так прокоментували кастинг учасників 6-го сезону «Битви талантів» її організатори, які вчора разом з фіналістами конкурсу зустрілись із заступником міського голови Сергієм Черевком.

Зазвичай у конкурсі можуть брати участь таланти віком від 14 до 35 років. Цього ж року надійшло дуже багато заявок – зареєстровано понад 85 колективів та сольних виконавців, тому організатори вирішили допускати до участі дитячі гурти, де є хоча б один 14-річний представник.

До фіналу потрапили 25 учасників, які вразили жюрі співом і танцями, декламуванням, акробатичною майстерністю тощо.

«Битва талантів» – помітна подія, що для багатьох стає путівкою в життя, у професію, тим більше що переможці херсонського конкурсу талантів отримують запрошення працювати в театрах, на телебаченні не тільки в нашому місті та країні, а й за кордоном», – зазначив Сергій Черевко. Він обговорив з талановитою молоддю Херсона питання щодо проведення «Битви талантів» та інших молодіжних конкурсів в місті, можливості організації сценічних і тренувальних майданчиків та ін.

Фінал «Битви талантів» відбудеться 6 квітня о 19.00 в обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М.Куліша. Переможець отримає можливість виступити на головній сцені Херсона у День міста, а також подарунки від партнерів заходу.