Херсонські фотоаматори змагаються за перемогу

1 Квітня 2015 05:50
city.kherson.ua

city.kherson.ua

Підведено підсумки обласного заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя Україно!», на який було надано 353 роботи з 15 районів та міст Херсонської області.

Від міста Херсона на розгляд жюрі представлено 17 фотографій  переможців міського етапу конкурсу – учнів шкіл № 7, 14, 28, 30, 45, 46, 51, 53, 56, фізико-технічного ліцею, академічного ліцею ім. О.В.Мішукова,  Центру освіти молоді та дорослих, Центру позашкільної роботи.  Наявність призових місць у номінаціях «Друзі людини», «Портрет», «Комедійне, комічне фото», «Жанрове фото», «Пейзаж» свідчить про високий рівень виконання фоторобіт.

За результатами конкурсу визначено 116 переможців, з них 12 учасників з Херсона, які посіли 5 перших, 3 других, 4 третіх місця. За загальною кількістю балів творчі роботи від Херсона отримали 47 балів, що відповідає І місцю серед всіх учасників конкурсу.

Для участі у Всеукраїнському етапі заочного фотоконкурсу «Моя Україно!» до м.Києва направлено шість  робіт, серед яких три роботи учнів освітніх закладів міста Херсона:

Кустової Анастасії, учениці Херсонського навчально-виховного комплексу №51 ім. Потьомкіна;

Високос Анни, вихованки Херсонського Центру позашкільної роботи;

Цой Іллі, учня Херсонського навчально-виховного комплексу №56.