Чаплинський геріатричний пансіонат отримав гуманітарну та волонтерську допомогу

27 Березня 2015 06:10
www.zhovkva-cerkva.org.ua

www.zhovkva-cerkva.org.ua

Комунальний заклад Херсонської обласної ради «Чаплинський геріатричний пансіонат», який знаходиться в селищі Чаплинка постійно отримує гуманітарну та волонтерську допомогу від громадян, релігійних та громадських організацій, установ і організацій району. Нещодавно до числа спонсорів долучилися і військові.

В І кварталі 2015 року закладом отримано допомоги на загальну суму 6170 грн.
Активно допомагають підопічним військові Миколаївського 19-го мотопіхотного батальйону, який дислокується на території району. З початку року військовослужбовцями доставлено стареньким продуктів харчування – на суму понад 3 тис. грн, а також постільної білизни, рушників, ковдр – на суму понад 600 грн.
Від Чаплинського районного осередку Ліги соціальних працівників України (керівник Альона Ращупкіна) отримано спецодяг для кухарів, натільну та постільну білизну на суму понад 400 грн.
Дбають про заклад і  релігійні організації. Так християни віри Євангелської (керівник Віктор Котяш) передали для підопічних закладу жіночого одягу на суму 315 грн.
Волонтерська допомога також надійшла від жителя Нідерландів Олдвіна Луіжненберга. В минулому році голландський волонтер надав допомогу Чаплинському геріатричному пансіонату на суму 2,5 тис. грн. Цьогоріч також отримано допомогу у вигляді  одягу від жителя району – Олександра Уханова.
Турбота  про підопічних закладу, які  потребують особливої уваги до себе, робить їхнє життя яскравішим і щасливішим.