Ветерани Цюрупинська підтримують військових і переселенців

22 Березня 2015 16:30
www.zhovkva-cerkva.org.ua

www.zhovkva-cerkva.org.ua

У Цюрупинську продовжує активно працювати Центр допомоги військовим і вимушеним переселенцям із зони АТО, який створений з ініціативи ветеранської організації, за підтримки міського голови Василя Плотнікова. Центр допомоги у своїй повсякденній діяльності також співпрацює з волонтерами, які доставляють в зону АТО продукти харчування, одяг, теплі речі, в’язані вироби. Члени ветеранської організації на замовлення військових виготовляли маскувальні халати, маскувальну сітку, а також в’язали балаклави та носки.
Голова ради ветеранів Т.В. Федоренко дякує всім небайдужим людям за підтримку та участь у благородній справі: “Ми вдячні цюрупинчанам за щиросердність та співчуття, не байдужість до чужого горя, а також за те, що відгукнулися на прохання допомогти військовим та родинам переселенців”.
Ветерани міста разом із пенсіонерами, не зважаючи на свої фінансові труднощі, продовжують збирати кошти на придбання життєво необхідних речей для наших солдат. Цюрупинчани допомагають усім чим можуть, не шкодуючи діляться своїми продуктовими запасами, домашніми заготовками, м’ясними тушонками та салом. Охоче діляться фруктами, овочами, варенням та іншими кулінарними витворами довготривалого зберігання. Двері ветеранської організації завжди відкриті для громадян, які переїхали до Цюрупинська зі Сходу, або ж Криму. Допомагають їм та підтримують, як матеріально, так і душевними розмовами, щоб люди не відчували себе самотніми у чужому місті.
Нещодавно, Центр надав допомогу родині переселенців, які нині проживають у с. Праві Саги. Сім’я щиро раділа отриманим теплим дитячим речам та іграшкам, продуктовому набору, який зібрали небайдужі цюрупинчани.
За словами Тамари Василівни, родина приїхала до Цюрупинська із Донецької області, та навіть не сподівалася на такий щирий та теплий прийом, висловила намір залишитися проживати в селі.

Нагадуємо, у Цюрупинську діє Центр допомоги військовим і вимушеним переселенцям із зони АТО. Всі бажаючі можуть допомагати необхідними речами і грошима. Процес здійснює міська ветеранська організація. Центр дислокується в приміщенні, в якому знаходиться організація (Цюрупинськ, вулиця Гвардійська, 30 (навпроти будівлі мерії). Звертатися за довідками можна за тел. (05542) 2-13-09 в робочі дні з 8.00 до 17.00.)
Крім того, у Цюрупинську діє клуб «Родина». Учасниці клубу запрошують усіх бажаючих приєднуватися та надавати посильну допомогу нашим воїнам захисникам, а також переселенцям. Теплі речі та продукти харчування можна приносити до клубу «Родина», який працює за адресою м. Цюрупинськ, Житлоселище, вул. Крилова, 169, (центральний вхід), вівторок, четвер та субота з 12.00 до 16.00.