Херсонський “Кристал” поступився у Миколаєві

18 Березня 2015 13:21

15 березня «Кристал» зіграв черговий контрольний матч. У Миколаєві команда Сергія Шевцова поступилася місцевому МФК з рахунком 1:2.

Господарі швидко відкрили рахунок, але… завдяки гостям. На 12 хвилині автоголом відзначився Семен Дяченко. Наш захисник невдало вибив м’яч після після прострілу суперника з лівого флангу. Пропущений м’яч негативно вплинув на гру херсонців. «Кристалу» далеко не все вдавалося в атаці і в центрі поля. Тут далася в знаки ще й інтенсивні тренування, проведені протягом тижня. Також доводилось адаптуватись до штучного газону.

DSC02370.JPG.pagespeed.ce.xOxIG8Q9os

«Миколаїв» виглядав краще. На правах господаря він володів ініціативою і на 30-й хвилині подвоїв перевагу. Нападник миколаївців прийняв на груди м’яч на лівому куті штрафного майданчика і злету переправив «круглого» в дальній кут.

DSC02371.JPG.pagespeed.ce.WNyPUiYukw

У другому таймі «Кристал» зібрався силами, взяв м’яч під контроль і перевів гру на половину поля суперника. Гості загострювали в атаці, мали кілька гострих моментів, але забили лише одного разу. На 68-й хвилині Козаченко вдало зіграв перед воротарем після подачі з лівого флангу – 2:1. Такий рахунок протримався до фінального свистка.

DSC02378.JPG.pagespeed.ce.XlQq5T_K1o

«Кристал» продовжує вже безпосередню підготовку до початку чемпіонату України. Найближчими днями команда проведе відновлювальні процедури і готуватиметься до чергового контрольного матчу. Детальніша інформацію читайте в наступних публікаціях на нашому сайті.

Контрольний матч

«Миколаїв» – «Кристал» – 2:1 (2:0)

Голи: Дяченко (а/г, 12), Старорубльовцев (30) – Козаченко (68).

15 березня, м. Миколаїв, Центральний стадіон

 Арбітри: Е. Мамчур, А. Зевакін, Д. Репка.

МФК «Миколаїв»: Агаларов (Чоларія), Мізернюк (Остренко), Білий, Хохлов (Шелест), Сафьянік, Лещенко, Кошелюк (Момот), Рогозінський (Котов), Севодняев (Бондаренко), Берко (Носов), Сторублевцев (Білала).

Тренер: Юрій Смагін.

«Кристал»: Касперович, Бічевой, Сальвай (Михайленко, 46), Шешеня (Овчинніков, 40), Дяченко, Цой, Ленський, Глоданюк, Мартян (Гливий, 10), Барладим (Козаченко, 64), Білоусов.

Тренер: Сергій Шевцов.

Прес-служба ФК «Кристал»

Фото з офіційного сайту МФК «Миколаїв» mfc.mk.ua