На Херсонщині власники карток ПриватБанку можуть знімати готівку у будь-якому банкоматі без комісії

16 Березня 2015 06:21
censor.net.ua

censor.net.ua

За повідомленням прес-служби банку, тепер власники зарплатних і соціальних карток ПриватБанку можуть безкоштовно знімати готівку в банкоматах будь-якого українського банку.

Отримати на руки пенсію, стипендію, зарплату чи соціальні виплати власники карток ПриватБанку на Херсонщині можуть ще швидше та доступніше. Знімати готівку можна не тільки у банкоматній мережі ПриватБанку, але і в банкоматах будь-якого іншого українського банку. При цьому, здійснюючи операції в банкоматній мережі інших банків, власники цільових карт ПриватБанку не будуть платити комісію за зняття готівки.

“ПриватБанк має найчисельнішу мережу банкоматів по всій Україні, – розповідає керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега. – А тому проблеми з тим, де б зняти готівку, у клієнтів банку не виникає. Однак для зручності клієнтів ПриватБанк відмінив комісію при знятті готівки і у банкоматах інших банків. Якщо раптом банкомата ПриватБанку немає поруч, гроші можна отримати в будь-якому іншому без додаткових комісій”.

ПриватБанк постійно розширює та оновлює мережу банкоматів та терміналів у Херсонській області. Загалом на Херсонщині працює понад 188 банкоматів і 361 термінал самообслуговування. Аби клієнти банку могли скористатися банківськими послугами в будь-який момент та без черг, оновлення парку АТМ/ТСО є основним пріоритетом банкоматної та термінальної мережі на 2015 рік.