Херсонський “Кристал” переміг миколаївську ФК “Варварівку”

26 Лютого 2015 11:21
fckristal.com

fckristal.com

25 лютого херсонський «Кристал» зіграв черговий контрольний матч в рамках міжсезонної підготовки.

«Варварівка» – «Кристал» – 2:4 (0:3)

Голи («Кристал»): Козаченко (8, 24), Дяченко (29), Овчинніков (66).

25 лютого, м. Миколаїв

«Кристал»: Чакляров (Касперович, 46), Бічевой (Масюткін, 46), Шешеня (Таряник, 67), Михайленко, Дяченко (Глоданюк, 46), Цой, Ленський (Гладирь, 83), Фатій, Козаченко (Овчинніков, 46), Гливий (Білоусов, 46), Барладим (Білов, 70).

Тренер: Сергій ШЕВЦОВ.

У Миколаєві підопічні Сергія Шевцова впевнено здолали ФК «Варварівку» з рахунком 4:2. Протягом першого тайму херсонці володіли повною ігровою перевагою над суперником. З перших хвилин вони втілили її у результативний удар. Подачу Цоя з правого флангу головою замкнув Козаченко. Незабаром гості подвоїли рахунок. На 24-й хвилині Козаченко оформив дубль, скориставшись розрізним пасом від Ленського. А за п’ять хвилин Дяченко збільшив перевагу «Кристала» вже до трьох м’ячів. Гольова передача в цьому епізоді на рахунку Барладима. До перерви херсонці могли забивати ще мінімум 3-4 рази. Суперник часто не встигав за швидкими нападниками «зелено-білих» і провалювався у захисті. Барладим виходив віч на віч і з воротарем, але жодного разу не переграв його, а Гливий з кількох метрів розстрілював ворота суперника, але влучав у кіпера.

Після перерви і зроблених замін гості дещо збавили темп. Цим скористалися господарі поля, організувавши кілька непоганих атак. Дві з них призвели до взяття воріт Касперовича. «Варварівка» в обох випадках вдало використала фланги. Спочатку їх нападник замкнув подачу з правого краю, а за десять хвилин – з лівого. А між цими голами «Кристал» устиг забити четвертий гол. Точний удар на рахунку Овчиннікова, якому асистував Білоусов.

«Кристал» продовжує підготовчі збори і вже відомо про наступного суперника для спарингу. 1 березня херсонці поїдуть у гості до криворізького «Гірника». Час матчу уточнюється. Також продовжується селекційна робота. Уже зовсім скоро клуб представить нових футболістів, які підсилять «Кристал» в чемпіонаті України. Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті.

Прес-служба ФК «Кристал»