В Херсоні надають психосоціальну підтримку незахищеним верствам населення

24 Лютого 2015 12:11
khersonci.com.ua

khersonci.com.ua

Тренінги по психосоціальній підтримці проводяться на базі Херсонської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

Тренінг на тему: «Психосоціальна підтримка незахищеним верствам населення» відбувався з 17 по 19 лютого й був проведений в рамках реалізації програми Національного Комітету Товариства Червоного Хреста України за фінансової підтримки Міжнародної Федерації товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця та Червоного Хреста Данії.

В рамках тренінгу були розглянуті такі теми, як кризові явища та перша психосоціальна підтримка, стрес та психологічна адаптація, підтримка співробітників та волонтерів до, під час та після кризових подій тощо. Тренінг включав в себе не тільки теоретичні знання, а і відпрацювання в групах, складання тестів.

Особливу увагу приділили психосоціальній підтримці постраждалих з зони АТО та можливостях працівників і волонтерів у цій діяльності.

Проведення зазначених заходів надасть змогу розширити можливості та зміцнити потенціал ТЧХУ задля надання якісної психосоціальної підтримки вразливим верствам населення та створити структуру майбутньої діяльності по наданню психосоціальної підтримки в Україні.

Джерело: Херсонці