Херсонців запрошують взяти участь в навчальних семінарах від Google Україна

19 Лютого 2015 09:36

seminar_18_02_15Навчальні семінари для представників малого та середнього бізнесу та працівників органів місцевого самоврядування пройдуть 25 та 26 лютого 2015 року в місті Херсоні. Заходи організували Google Україна та ХОБФ «Об’єднання» спільно з Херсонською міською радою.

Семінар «Цифрові технології в роботі державних установ та органів місцевого самоврядування» пройде 25 лютого 2015 року. Завданням семінару – є навчити представників органів місцевого самоврядування та державних установ м. Херсона та Херсонської області використовувати сучасний Інтернет технології задля ефективної роботи та взаємодії з громадою.

26 лютого 2015 року пройде семінар «Google Apps for Work  Цифрові можливості для розвитку бізнесу», завданням якого є навчити представників малого та середнього бізнесу м. Херсона та Херсонської області користуватися сучасники сервісам Google для просування свого бізнесу у всесвітній мережі Інтернет. Бізнесмени зможуть пройти «клініку сайтів», а також зробити свій бізнес більш ефективним та навчитися заробляти із Google Apps for Work. Бізнесменам обов’язково необхідно зареєструватися та заповнити анкету за адресою: http://www.fundunion.org/2015/02/google-apps-for-business.html#.VNzZW_msWVE