«Кристал» Херсон – «Авангард» Каховка: бойова нічия

16 Лютого 2015 09:21

13 лютого «Кристал» провів ще один контрольний поєдинок. На матч-реванш із «Авангардом» херсонці завітали до Каховки.

«Авангард» – «Кристал» – 3:3 (1:2)

13 лютого, м. Каховка, стадіон «Авангард». 

«Кристал»: Чакляров (Гордецький, 77), Михайленко, Невмивака, Дяченко (Торянник, 65), Шешеня, Цой (Ленський, 78), Фатій (І. Шевцов, 78), Глоданюк (Петришин, 46), Овчинніков (Осінін, 58), Козаченко (Гливий, 46), Барладим (Бєлов, 68).

Тренер: Сергій ШЕВЦОВ.

fckristal.com

fckristal.com

На виїзді «зелено-біло-сині» знову задіяли чимало потенційних новачків команди. Тренери спостерігали за молодими гравцями, які перебувають на перегляді, а також футболістами, які приєднались до тренувань останніми днями.

У Каховці «Кристал» володів ініціативою по ходу матчу, але не втримав перемогу на останніх хвилинах. У першому таймі за херсонців відзначились Глоданюк (після подачі Цоя з кутового) та Фатій, який вдало зіграв на добиванні. «Авангард» забив наприкінці першого тайму.

Після перерви Осінін збільшив відрив гостей, вміло скориставшись хорошим пасом Гливого. Втім, на 83-й хвилині господарі забили з пенальті, а на 90+2-й – після подачі з кутового зрівняли. У підсумку – бойова нічия 3:3.

Наразі «Кристал» взяв нетривалу перерву до 18 лютого. В цей день команда збереться для продовження підготовчих зборів. Протягом наступного етапу чимало уваги буде приділятися, як тактичним, так і фізичним заняттям. Активно ведеться селекційна робота з метою підсилити кілька позицій.

Прес-служба ФК «Кристал»