У Херсоні відбувся фінал конкурсу виконавців естрадної пісні «Кришталеві нотки»

9 Лютого 2015 19:27

festyval_2У Херсонському палаці дитячої та юнацької творчості відбувся фінал міського  конкурсу виконавців естрадної пісні «Кришталеві нотки». 

Учасниками відбіркових етапів фестивалю стали понад 300 виконавців із 48 освітніх закладів Херсона.

До міського етапу фестивалю пройшли  198 виконавців – переможці  I етапу – вихованці 32 освітніх закладів.

Журі визначило переможців у номінаціях «Солісти», «Малі вокальні форми», «Ансамблі»,  найяскравіших учасників відзначено як дипломантів  фестивалю.

У перший день фестивалю серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів журі визначило володаря Гран-прі – ученицю школи № 44 Аліну Костюк. Перше місце у номінації «Ансамблі» посів вокальний ансамбль гімназії № 20, до складу якого ввійшли і дівчата, і хлопці – учні старших класів гімназії. Сценічний артистизм та майстерне виконання зумів продемонструвати і переможець у середній віковій категорії, учень школи № 32 Артем Чеканов. Чудовим виконанням підтримали яскраве свято вокального мистецтва і перемог учениці Таврійського ліцею мистецтв – Анеліна Кашлакова (молодша вікова категорія) та Владислава Лебідь (середня вікова категорія).

Визнано найкращих і серед вихованців позашкільних навчальних закладів міста. Підтвердили високий рівень володіння вокальним мистецтвом і звання зразкового художнього колективу вихованці театру естрадної пісні «Тік-так» Палацу дитячої та юнацької творчості, учасники колективу та їх керівник третій рік поспіль посідають перше місце у номінації «Ансамблі». Перемогу здобув і вихованець Будинку дитячої та юнацької творчості Андрій Вергун.