Херсонські співробітники ДАІ отримали нагороди за АТО [Відео]

23 Січня 2015 14:10

21 січня в Управлінні ДАІ УМВС України в Херсонській області відбулися урочисті збори, під час яких було заохочено працівників ДАІ, що несли службу в зоні проведення антитерористичної операції, повідомляють у прес-службі відомства.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Відповідальну місію на Сході держави з честю та гідністю виконували 42 добровольця. Серед відряджених був особовий склад ДАІ від інспектора ДПС до керівника відділу Управління ДАІ. Усі вони заради якнайшвидшого відновлення життєдіяльності населених пунктів на Сході країни виконували доволі широке коло завдань: патрулювання на блок-постах, виявлення фактів незаконного перевезення зброї та боєприпасів, супроводження колон військової техніки та колон з гуманітарною допомогою, охорона громадського порядку та забезпечення безпеки дорожнього руху.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Начальник УМВС України в Херсонській області полковник міліції АртурМєріков подякував працівникам ДАІ за самовідданість, мужність та витримку, й зазначив, що в екстремальних умовах правоохоронці проявили свої кращі професійні якості.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків наказами МВС України було заохочено 27 працівників ДАІ, які несли службу в районах проведення антитерористичної операції: десятьох правоохоронців нагороджено відзнакою МВС «За відзнаку в службі», трьох – Почесною Грамотою МВС України, чотирнадцятьом оголошено подяку МВС України.

Відео ВТВ плюс