У Херсоні нагороджено переможців конкурсу малюнку «Ілюстрація до народної казки»

19 Січня 2015 09:34

Відкриття виставки та церемонія нагородження пройшли у фойє кіноконцертного залу «Ювілейний» за участі конкурсантів та їх батьків з Херсона та інших міст, викладачів мистецьких навчальних закладів України, представників громадських організацій, керівництва міста й області.

city.kherson.ua

city.kherson.ua

Як розповіли члени журі, цього року на конкурс надійшло близько 2 тисяч робіт юних художників з 9 країн. Вітаючи авторів кращих робіт та організаторів конкурсу від імені міського голови Володимира Миколаєнка, заступник міського голови Сергій Черевко звернув увагу на надзвичайно емоційне, натхненне втілення казкових ідей та образів у представлених малюнках та зазначив, що деякі автори ілюстрацій внесені до каталогу Міжнародної асоціації професійних художників «Юний художник».

Після офіційної частини нагородження медалістів та лауреатів конкурсу «Ілюстрація до народної казки» діти і дорослі взяли участь у розважально-ігровій програмі «Пригоди тітоньки Кози» від Херсонського обласного театру ляльок та переглянули мультфільм «Бабай» у 3D кінозалі. 

city.kherson.ua

city.kherson.ua