Херсонський центр “Успішна жінка” надав допомогу переселенцям у Горностаївському районі

18 Січня 2015 11:30
1201201516261110 січня цього року представниця громадської організації Херсонський обласний центр “Успішна жінка” Анжела Литвиненко зустрілася з членами 10 сімей, що покинули свої домівки в зоні антитерористичної операції на сході країни і проживають в населених пунктах району. Це вже друга зустріч, наприкінці минулого року сім’ї заповнили анкетні дані та розповіли про  речі, які потребують члени їх родин.
Ковдри та подушки, які привезла Анжела Литвиненко отримала кожна сім’я, а для жінки, яка незабаром стане матір’ю, передано дитячий одяг і підгузки. Відповідно до потреб кожної родини, у центральному універмазі селища Горностаївка, того ж дня, закуплено верхній одяг, взуття, а також речі першої необхідності дітям молодшого і середнього шкільного віку.
 
За повідомленням управління праці та соціального захисту населення Горностаївської районної державної адміністрації чотирьом родинам, які потребували палива для опалення житлових  будинків, за кошти обласного центру “Успішна жінка” закуплено по 1,5 тонни паливних брикетів.