Херсонські міліціонери допомагають родинам тимчасових переселенців

10 Січня 2015 11:26

Шістьом родинам вимушених переселенців з Луганщини міліціонери зібрали теплі речі, продукти харчування та гроші, повідомляє прес-служба УМВС України в Херсонській області. У сім’ях виховується 13 дітей, двоє з яких інваліди, тож для малечі міліціонери передали новорічні подарунки, фрукти, солодощі, памперси та дитяче харчування.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Родини потребують найнеобхіднішого, адже під час втечі з небезпечної зони вони були змушені залишити там усе майно. Наразі сім’ї проживають у скрутних умовах і вдячні навіть за найменшу допомогу.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Упродовж двох тижнів працівники трьох служб УМВС зібрали майже 3 тисячі гривень, кілька мішків з речами, постільною білизною, засобами особистої гігієни, іграшками, принесли з дому консервацію та інші продукти. Усю благодійну допомогу на кількох автомобілях міліціонери відвезли родинам напередодні Різдва. Особливо подарункам зраділи діти, які дуже гостро переживають усі події.

Збір продуктів та речей не припиняється. Працівники Управління продовжують приносити усе необхідне для родин переселенців. До цього вони долучили навіть своїх родичів, друзів та знайомих.

Шановні жителі Херсонщини! Якщо у вас є можливість допомогти нужденним родинам переселенців з дітьми, прохання звертатися за телефоном координатора благодійної допомоги: 050-72-66-416 (Наталя Олексіївна).