У святкові дні буде забезпечено цілодобове чергування сил цивільного захисту

30 Грудня 2014 16:20

cherguvannya_2Міський голова, начальник цивільного захисту міста Херсона Володимир Миколаєнко підписав наказ про посилення готовності органів управління та сил цивільного захисту міста Херсона у дні святкування новорічних та різдвяних свят.

Згідно з документом, начальникам цивільного захисту районів доручено встановити цілодобове чергування керівного складу з 08.00 1 січня до 8.00 5 січня, з 08.00 7 січня до 08.00 8 січня 2015 року. Чергування має бути організовано складом оперативних груп районів та суб’єктів господарювання на випадок надзвичайних ситуацій.

Керівники відповідних підприємств, управлінь, закладів мають перевірити готовність та забезпечити роботу засобів оповіщення і зв’язку цивільного захисту, сил та засобів медичної служби, об’єктів енергетики, які забезпечують життєдіяльність міста, перевірити готовність автономних джерел енергопостачання та аварійно-відновлювальних груп; забезпечити безперебійну роботу транспорту, резервний парк автобусів і тролейбусів, спланувати цілодобову роботу аварійних бригад на тролейбусних мережах та автобусних маршрутах; забезпечити безперебійну роботу водопровідно-каналізаційного господарства міста, зовнішнє освітлення вулиць міста тощо.

Завдання з охорони громадського порядку і дотримання правил безпеки у місцях масового перебування населення покладено на Херсонське міське управління УМВС України в Херсонській області.