На міській ялинці запалали новорічні вогні

22 Грудня 2014 13:41
city.kherson.ua

city.kherson.ua

В день Святого Миколая на площі перед обласним музично-драматичним театром відбулося традиційне свято відкриття новорічної ялинки. Вихованці художніх колективів міста подарували херсонцям справжнє свято добра і радості.

В своєму вітальному слові міський голова Володимир Миколаєнко зазначив, що в цьому році херсонська малеча всім нам вчергове продемонструвала наскільки вона талановита і розумна. Діти нашого міста прославили його своїми перемогами на багатьох олімпіадах, конкурсах, фестивалях та спортивних змаганнях. 

Відзначив міський голова і патріотичність наших дітей і молоді, нагадавши про безліч акцій, під час яких молодші діти малювали для наших військових картинки – обереги, а старші демонстрували всьому світу, що «Херсон – це Україна».

Після виступів представників обласної та міської влади Дід Мороз та Снігуронька разом з дітьми запалили вогники на ялинці і побажали всім херсонцям добра і миру, злагоди і добробуту.

В цей же день міський голова взяв участь у храмовому святі до дня Святого Миколая та у відкритті ялинки біля церкві Святої Тройці, що у Шуменському мікрорайоні.

city.kherson.ua

city.kherson.ua

city.kherson.ua

city.kherson.ua

city.kherson.ua

city.kherson.ua