“Дуже хочу стати чемпіоном другої ліги”, – гравець ФК “Кристал”

17 Грудня 2014 13:14
fckristal.com

fckristal.com

Ми продовжуємо спілкуватися з футболістами «Кристала» в період міжсезоння. Сьогоднішня розмова із капітаном команди – Семеном Дяченко.

– Семен, у «Кристалі» ти вже другий сезон. Зараз носиш капітанську пов’язку. Розкажи, як ти потрапив у херсонську команду, які тут складалися стосунки?

– До «Кристала» я приїхав в кінці літа 2013-го року, на сьомий тур. Зв’язався з Романом Ленським, якого знав уже давно, він вже був тоді граючим тренером. Попросив приїхати на перегляд. В результаті сподобався своєю грою головному тренеру. У колектив влився дуже швидко, відразу познайомився з хлопцями, деяких знав раніше.

– Ти швидко потрапив до основного складу. Як звикав до стилю, який сповідує Сергій Шевцов?

– Так, я швидко потрапив в основу, відразу після першої гри в Дніпродзержинську. Стиль Сергія Анатолійовича мені зрозумілий був майже відразу. Це сучасний і не схожий на інші команди другої ліги футбол. Сучасна тактика з двома крайніми і одним номінальним нападником. Це гра на результат. А вся команда не відсиджується в обороні, а допомагає форвардам. Такий стиль мені був знайомий ще з запорізького «Металурга». Інші команди здебільшого грають у традиційний так би мовити «друголіговий», силовий футбол.

fckristal.com

fckristal.com

– Яких би результатів ти хотів досягнути з «Кристалом»? Які ставиш завдання перед собою особисто?

– Дуже хочу стати чемпіоном другої ліги з «Кристалом». Хочеться прогресувати в командній грі. Так само і перед собою ставлю завдання – рости в кожному матчі і на тренуваннях, йти вперед  і не зупинятися.

– Як гадаєш, що нам потрібно зробити, щоб поборотися за першу лігу?

– Думаю, потрібно провести хороші повноцінні збори, з товариськими іграми і двосторонніми, поставитися до зборів серйозно і відповідально. В принципі, досягнути першої ліги в цьому році можна, але завдання це дуже складне. Ми будемо старатися.

fckristal.com

fckristal.com

– Чи спілкуєшся з партнерами по команді під час відпустки? І чим займаєшся у вільний час?

– Звичайно, спілкуюся з нашими хлопцями, часто говоримо по телефону. З Романом Ленським часто бачимось у Запоріжжі: граємо в залі і бачимося на штучних полях, беремо участь у зимовій першості Запоріжжя.

Прес-служба ФК «Кристал»