У Скадовську відкрилася Майстерня Діда Мороза

15 Грудня 2014 10:36
skadovsk.com

skadovsk.com

8 грудня в читальному залі Скадовської дитячої бібліотеки відкрилася Майстерня Діда Мороза.

Цього року до новорічних свят діти готуються зазделегідь, готуючи подарунки для своїх друзів та рідних. Допомагають їм у цьому дорослі – працівники Центру дитячої та юнацької творчості та дитячої бібліотеки.

Першими відвідали майстерню учні Скадовської гімназії, які залюбки виготовляли новорічні подарунки та сувеніри. Майстер-клас з виготовлення  паперових янголів, та виробів із солоного тіста для них провели керівники гуртків ЦДЮТ. Виготовлені новорічні вироби поповнять скриньку Діда Мороза та будуть представлені на благодійній ярмарці дитячих поробок в рамках благодійної акції «Янголи добра».

skadovsk.com

skadovsk.com

Вже традиційно акція проходить в день святкування Дня Святого Миколая. Цей день з нетерпінням чекають діти та дорослі, адже Святий Миколай завжди приходить з подарунками та солодощами.

Майстерня працюватиме протягом двох місяців у період від Свята Миколая до Водохреща у дитячій бібліотеці (за винятком вихідних днів у бібліотеці). Тут маленькі скадовчани матимуть змогу опанувати мистецтво виготовлення новорічних листівок,  сувенірів та подарунків.