Народний Рух України святкує 25-річчя

15 Грудня 2014 16:09
city.kherson.ua

city.kherson.ua

У великій залі Херсонського музичного училища відбувся урочистий захід по відзначенню 25-річного ювілею громадсько-політичної організації – Народного Руху України. В заході взяли участь патріотично налаштовані городяни та «рухівці» з різних куточків області. Присутніх вітали представники влади міста та області, керманичі Центрального проводу НРУ, учасники перших установчих зборів Руху, що відбулися 25 років тому.

city.kherson.ua

city.kherson.ua

В своєму привітанні міський голова Володимир Миколаєнко зазначив, що абсолютна більшість українців за останні 23 роки вже стала учасниками Руху – загальнодержавного руху за незалежність та європейський вибір, кількість прихильників якого щорічно зростає. Рух – це не просто партія, це стиль життя, це гарний приклад патріотизму. Саме такі люди голосували за суверенітет і незалежність держави на початку 90-х,  відстоювали європейський вектор на майданах і в радах.

Учасників зібрання привітали святковим патріотичним концертом. Було презентовано фільм про славний шлях, який пройшла організація за 25 років. Найактивніші члени Народного Руху України отримали нагороди та відзнаки.

Управління громадських зв’язків Херсонської міської ради