Херсонщина та Львівщина співпрацюватимуть у туристичній сфері

15 Грудня 2014 10:01
loda.gov.ua

loda.gov.ua

На початку грудня на Львівщині перебувала делегація представників туристичної сфери Херсонської області з метою налагодження контактів та організації інформаційно-ділових зустрічей між туристичними колами Херсонської та Львівської областей. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

В межах візиту відбувся круглий стіл на тему: «Міжрегіональне співробітництво в сфері туризму: шляхи об’єднання пріоритетів розвитку Херсонщини та Львівщини» за участі представників органів державної влади, туристичного бізнесу та громадських організацій.

На круглому столі презентували туристично-рекреаційні можливості Херсонської та Львівської областей і обговорили напрями подальшої діяльності та співпраці стосовно формування й обміну туристичними групами між областями.

Результатом зустрічі стало підписання Угоди про співробітництво у сфері туризму та рекреації між Управлінням туризму та курортів Херсонської обласної державної адміністрації та Департаментом міжнародного співробітництва та туризму Львівської обласної державної адміністрації.

Окрім цього, сторони домовилися організувати навесні наступного року аналогічний візит делегації туристичних кіл Львівської області на Херсонщину.