В Херсоні урочисто відкриють міську та районні новорічні ялинки

13 Грудня 2014 10:20

miska-ta-rayonni-yalynkyТрадиційно в Херсоні до Новорічних свят відкриваються головна новорічна ялинка на площі Героїв Сталінграда та районні ялинки у мікрорайонах. Не стане виключенням і цей рік. Як розповіли представники виконкомів районних у місті рад на засіданні оргкомітету з підготовки та проведення новорічних і різдвяних свят, вже сьогодні, 13 грудня, о 15.00 буде урочисто відкрито ялинку Дніпровського району (ІІІ черга ТРЦ «Фабрика»).

19 грудня о 13.00 заплановано відкриття ялинки Суворовського району на майданчику ТЦ «Плаза» (Таврійський мікрорайон). Цього ж дня о 16.00 на площі Героїв Сталінграда урочисто відкриється головна міська новорічна ялинка.

Щодо ялинки Комсомольського району, поки що остаточно не визначено дату та місце її відкриття.

«Ми всі розуміємо, що країна переживає нелегкі часи. Тим більше важливо підтримувати людей і справами, і добрим словом, дарувати їм позитивні емоції, надихати на світлі почуття та оптимістичні сподівання, що прийдешній рік буде кращим, спокійнішим, принесе мир і злагоду нашій країні», – зазначив заступник міського голови Сергій Черевко.