Херсонські військовослужбовці отримали ордери на житло

13 Грудня 2014 12:41

Вчора, 12 грудня, відзначався День Cухопутних військ України, і по-справжньому святковий подарунок зробила міська рада військовим.

Міський голова Володимир Миколаєнко вручив шість ордерів на житло військовослужбовцям військової частини 3056, які виконують свій обов’язок у зоні АТО.

city.kherson.ua

city.kherson.ua

Міський голова подякував військовим за мужність і героїзм, який вони щоденно виявляють обороняючи нашу країну від ворога: «На жаль дуже довгий час керівництво нашої країни не приділяло достатньої уваги нашій армії, що призвело до того жахливого стану, в якому вона опинилась на початку війни». На переконання очільника міста, останнi роки армія знищувалась абсолютно свідомо ворогами нашої держави, i тепер ситуація докорінно змiнюється. «Сьогодні армія є нашою опорою, і люди вірять, що захистити від ворога нас можуть виключно військові нашої країни», – зазначив міський голова.

Володимир Миколаєнко вручив військовим ордери на кімнати в гуртожитках, які належать до комунальної власності.

Під час спілкування з військовими Володимир Миколаєнко розповів, що найближчим часом, будуть вручені ордери ще одній групі захисників вітчизни. «На теперішній час ведеться робота по виділенню військовим земельних ділянок. За попередніми даними їх кількість дасть нам можливість задовольнити всі заявки. Я планую провести зустріч з керівниками банківський установ міста, і запропонувати їх вирішити питання щодо максимально сприятливих умов кредитування військових, які виявлять бажання вести будівельні роботи на свої ділянках», – наголосив Миколаєнко.