Херсонські вчителі почали проводити уроки в онлайн режимі

11 Грудня 2014 08:01

d67d0ee6933a73b73283515c44446d9f_MВчителі херсонської загальноосвітньої школи №55 продовжують освоювати новаційні форми навчання.

На базі школи 9 грудня відбулося два уроки в режимі онлайн. Перший урок був проведений для учнів п’ятого класу заступником директора з навчально-виховної роботи вчителем математики І категорії Оленою Савіною. Другий урок пройшов в форматі майстер – класу по сервісам Google для вчителів школи, під час якого кожний з них створив власний аккаунт на почті, канал на Youtube та навчилися створювати трансляції. Тренером на майстер-класі був херсонський блогер Андрій Жнивін, який навчає учнів херсонських шкіл основам блогінгу на медіашколі.

Сьогодні, коли є певна категорія дітей з дистанційною формою навчання, така форма роботи дає змогу усім учасникам навчально-виховного процесу для вільного доступу до освітніх послуг. Учні зможуть бути присутніми на заняттях завдяки трансляціям в режимі онлайн. Оскільки запис залишається на Youtube, тому будь-який учень який не мав можливості подивитися трансляцію зможе переглянути відео в зручний для нього час. Завдяки цьому учні мають можливість повернутися до пройденого матеріалу під час занять, та прослухати його знову. Така форма навчання є відкритою, прозорою і демократичною, вона дозволяє кожному з батьків переглянути як проходить навчально-виховний процес у школі, де навчається їхня дитина.

Джерело: Вгору