Скадовські школярі долучилися до акції «Сила єдності»

8 Грудня 2014 09:31
skadovsk.com

skadovsk.com

За ініціативи лідерів учнівського самоврядування учні загальноосвітніх закладів Скадовського району долучилися до Акції «Сила єдності», інформує прес-служба Скадовської райдержадміністрації.

5 грудня у 24 навчальних закладах школярі мали змогу написати листа та намалювати малюнки воїнам, які перебувають у зоні антитерористичної операції. Більше сотні паперових подарунків передано волонтерам району. Змістовою частиною малюнків були слова: «Ви завжди у наших серцях», «Повертайтеся живими!», «Ми вас чекаємо!», «Тримайся боєць!».

skadovsk.com

skadovsk.com

«Дорогі наші земляки! Щиро вітаємо Вас із наступаючими новорічними святами. Я пишаюся тим, що живу в країні, яка має таких героїв, як Ви. Коли я виросту – хочу бути схожим на Вас. Дякуємо Вам за героїзм. Повертайтеся додому з перемогою, живими та здоровими!»- пише Остапович Тарас, учень 4 класу Скадовського НВК «Академічна гімназія».

Малюнки супроводжувалися авторськими віршами : « …це війна не в далекій країні, а в вишневій моїй Україні. Б’ються насмерть мої земляки. Кров’ю землю святу поливають», – стверджує Твердохліб Денис, учень Ульянівської школи.

Разом із листами та малюнками діти передали військовим часточку своєї душі, теплі щирі слова підтримки та віру в мирне майбутнє України.

skadovsk.com

skadovsk.com

skadovsk.com

skadovsk.com