Учні Каховщини організували благодійний концерт на підтримку військових

5 Грудня 2014 09:20
9405_thumbЗа ініціативи учнівського самоврядування у Кам’янському навчально-виховному комплексі була проведена акція «Діти за мир, за єдину Україну», інформує прес-служба Херсонської ОДА. У рамках якої шкільні волонтери провели благодійний концерт для учнів та батьків не тільки свого закладу, а й завітали з концертними програмами до Сергіївської школи, працівників фермерських господарств «Зоря Каховщини», «Труд» та жителів села Цукури. У ході акції було зібрано 4370 гривень.
За рішенням рада школи на зібрані кошти було придбано та передано солдатам в зону АТО разом з дитячими малюнками та листами бінокль, батарейки, прилад нічного бачення, шкарпетки та берці.
Керувало школярами відчуття своєї причетності до важливої справи, бажання підтримати наших захисників, допомогти їм. Та найбільше захоплення і щем у серцях викликав подарунок, що надійшов із зони бойових дій. Солдати в знак подяки передали учням школи український прапор із побажаннями та свої фото. Це надихнуло волонтерів на створення книги «Герої нашого часу», в яку будуть вписані біографії солдат-односельчан та їхні фото. Діти повинні знати, що мир України відстоюють і їхні земляки!