Завтра «Слово і Діло» покаже, наскільки ефективний мер Херсона

3 Грудня 2014 13:16

У четвер, 4 грудня, спеціалісти системи народного контролю «Слово і Діло» проведуть круглий стіл за результатами 6 місяців роботи міського голови Херсона Володимира Миколаєнка

slovoidilo.ua

slovoidilo.ua

Під час круглого столу «6 місяців роботи на посаді мера Херсона Володимира Миколаєнка: перші результати, актуальні питання та проблеми» буде представлено рейтинг ефективності роботи очільника міста Херсон Володимира Миколаєнка протягом всього періоду його роботи.

Крім того, за ініціативи організаторів буде презентовано результати моніторингу стану виконання або невиконання обіцянок херсонського мера впродовж останніх 6 місяців після його обрання на відповідну посаду у травні 2014 року.

Окремо в ході дискусії за допомогою представників експертного середовища Херсонщини планується проаналізувати успіхи роботи Володимира Миколаєнка протягом останніх півроку, а також обговорити актуальні проблеми та нагальні питання, які стоять перед містом наразі.

Початок заходу: 4 грудня,11:00.

Місце проведення: м.Херсон, вул. Декабристів, 26, прес-центр «Новий День».

Кількість учасників обмежена. Акредитація за телефоном: +38 (067) 472-74-48 або за електронною адресою news@slovoidilo.ua до 10:00 4 грудня.