У Цюрупинську стартує акція “Теплом сердець зігріємо захисників Вітчизни!”

2 Грудня 2014 09:01
www.radiosvoboda.org

www.radiosvoboda.org

Зараз наша держава переживає тяжкі часи і кожен намагається допомогти, зробити свій внесок у справу захисту її цілісності. Відділ культури Цюрупинської РДА разом із працівниками закладів культури району започатковує проведення благодійної акції «Теплом сердець зігріємо захисників Вітчизни!». Символічно вона бере свій початок у стародавніх Олешках – місті козацької слави, незламної волі, героїчного минулого і сьогодення.

Мета акції – зігріти взимку теплом власноруч зв’язаними виробами військових, які перебувають в зоні АТО. Організатори запрошують майстринь та тих хто не вміє плести, але прагне навчитись, взяти участь у виготовленні теплих в’язаних шкарпеток та рукавиць для наших воїнів, які боронять нашу землю від ворога.

З 3 грудня у Цюрупинському Центрі культури та дозвілля щоденно, з 9.00. до 19.00. починає свою роботу пункт по збору пряжі або в’язаних речей різноманітного призначення, які будуть використані для виготовлення шкарпеток та рукавиць для українських солдатів.

Робота майстринь, та всіх бажаючих долучитися до акції, буде розпочата 6 грудня у День Збройних сил України о 13.00. в Центрі культури та дозвілля.

Бажаючих допомогти чекають за адресою:
м. Цюрупинськ, вул.Енгельса, 28.
Центр культури та дозвілля.
Контактні телефони:
095 6328043 – Любов Іванівна;
050 2159155 – Галина Олексіївна;